Trendreport: colours fall/winter 2018-2019

Dit zijn de 3 belangrijkste kleuren die je deze herfst/winter in je kast moet hebben: rood, okergeel en donker groen.

Rood

Afgelopen zomer was rood een hele belangrijke kleur en die is zeker voor dit seizoen nog niet verdwenen. Rood is de kleur die kracht en energie uitstraalt. We zien naast de felle rood tinten ook de donkerdere rood tinten in de collecties. Rood is een opvallende kleur en wil je niet meteen all the way gaan draag dan rode accenten in je outfit. Wil je een trendylook ga dan voor een rode jurk afgestyld met stoere laarsjes.

Donkergroen

Een kleur die vrijwel voor iedereen geschikt is om te dragen. Deze kleur straalt een bepaalde luxe uit waardoor jij in een handomdraai een classy look creeërt. Combineer deze kleur met een zwarte leren rok voor een klassieke look met een edgy randje of ga voor een zakelijke look door de kleur te combineren met een grijze pantalon.

Okergeel

Al een tijdje is okergeel ook wel mosterdgeel genoemd niet meer weg te denken uit de garderobe. Het leuke aan deze kleur is dat hij niet tijdsgebonden is en het hele jaar door gedragen kan worden. Maar dit seizoen is okergeel een hele belangrijke trendkleur en kan goed worden gecombineerd met neurtrale kleuren. Draag een stoere gele trui of leren jasjes op een jeans en je zit altijd goed. Wil je een fashionable look combineer het geel dan met de panterprint.